Legendarni nogometaš Manchester Uniteda Roy Keane nije bio zadovoljan utakmicom svog tima protiv Wolverhamptona, a poručio je i kako se nada da Cristiano Ronaldo nije gledao ovaj meč.

Roy Keane je poznat po tome što nema “dlaku na jeziku”, a kao komentator Sky Sportsa, poručio je da se nada da Ronaldo nije gledao utakmicu jer bi mogao odustati od prelaska na Old Trafford.

Uprkos pobjedi Uniteda rezultatom 1:0, Keane nije bio zadovoljan. Wolverhampton je igrao odlično, a golman David De Gea je čudesnim intervencijama spašavao svoj tim.

“Jedina moja briga u ovom trenutku je da li je Ronaldo gledao ovu utakmicu. Ja se nadam da nije jer će odustati od ugovora. Ovo jednostavno nije dovoljno dobro”, rekao je Keane u prijenosu uživo.

Proslavljeni nogometaš Uniteda dao je još jedno zanimljivo poređenje.”Igrači su izgledali kao da su igrali evropsku utakmicu prije nekoliko dana. Kao da su bili negdje u Rusiji i vratili se u četvrtak ujutro s gostovanja”, dodaje Irac, prenosi klix.

Podsjetimo, Ronaldo je u subotu ozvaničio povratak u Manchester United nakon 12 godina koje je proveo igrajući za Real Madrid i Juventus.

(24sata.info)