Galija, S.A.R.S., Hladno pivo, Brkovi, Vojko V, TBF, Edo Maajka, Helem Nejse, Cunami Flo, Grše, Činčila i Josip Palameta. 12 izvođača, 12 koncerata, 12 zabava za pamćenje na ovogodišnjem izdanju Mostar Summer Festa, koje će biti otvoreno 2. septembra u 18 sati.

Koliko su nam jako nedostajali koncerti, toliko smo nestrpljivi dočekati ih ovog septembra kad se napokon festivalske kapije Mostar Summer Festa otvore. Pandemija COVID-19 je svijet okrenula naglavačke, tako se i tradicionalni kasnojunski datum održavanja festivala pretvorio u ranoseptembarski Za mjesec i po, tačnije 2., 3. i 4.9., Mostar će gorjeti, 12 vrhunskih glazbenika će prodrmati Mostar i napraviti zabavu za pamćenje”, najavljuju organizatori.

Ove se godine festival održava u samom centru Mostara, na terenu SC Kantarevac, a novina je da je ulazak prvog dana festivala (četvrtak 2.9.) slobodan za sve. Da, besplatan!

Od danas su u prodaji festivalske ulaznice (vrijede za petak 3.9. i subotu 4.9.) po cijeni od 35 KM. Zato odmah osiguraj za ekipu i sebe ulaznice na info pultu Mepas Malla ili klikom na link preko sustava Kupi kartu.

Za sve detalje posjetite službenu stranicu festivala ili Facebook Instagram profile.

“Ovog septembra muzikom slavimo život na Mostar Summer Festu. Lijepi dani su pred nama, jer uživati u festivalu nakon godinu i pol dana tišine će biti zaista jedinstvena emocija i posebno iskustvo”, navodi se u zaključku saopćenja.

(24sata.info)