Pjevačica Mina Kostić govorila je o estetskim intervencijama, te navela da je na sebi radila samo grudi koje su, kako kaže, već zrele za remont.

Za mene se zna da imam silikonske grudi i ja to nikada nisam krila. Moraću uskoro da idem na remont jer je prošlo skoro 10 godina, pa su se malo opustile – rekla je pjevačica za Alo, pa se prisjetila riječi svog hirurga.

– Moj doktor je meni lepo rekao, sa silikonima ti je isto kao i s autom, mijenjaš ih kada imaš love – objasnila je Mina.

Ona je prokomentarisala i trend neinvanzivnih hirurških zahvata kojima njene koleginice popunjavaju bore, dižu jagodice i zatežu kapke kako bi imale čuvene mačkaste oči.

– Na sreću, imam prirodno kose oči, ali i da nemam, to nikad ne bih radila. Borice na čelu i oko očiju, čak i ova između obrva, uopšte mi ne smetaju. Nemam ništa protiv toga, ali na kraju sve liče jedna na drugu, a to mi smeta – rekla je pjevačica.

S obzirom na to da se sve više njenih koleginica na društvenim mrežama i u javnosti hvali brendovima i skupim nakitom, Mina je i za to imala odgovor u svom stilu.

– Važno mi je da imam dobru torbu i kvalitetnu obuću, a ostalo mi nije bitno. Nosim narukvice od 300 dinara i minđuše od 600 koje uopšte ne izgledaju tako. I šta mi fali? – iskrena je pjevačica.

 

(24sata.info)