MILAN, ITALY - DECEMBER 7: Zlatan Ibrahimovic of AC Milan gestures during the UEFA Champions League match AC Milan between Liverpool FC at San Siro stadium in Milan, Italy on December 07, 2021. (Photo by Piero Cruciatti/Anadolu Agency via Getty Images)

Italijanski mediji najavljuju moguć kraj saradnje Zlatana Ibrahimovića i AC Milana. Švedski as ne misli tako…

Iskusni golgeter trenutno se oporavlja od problema sa Ahilovom tetivom zbog koje je na posljednjem derbiju sa Juventusom zamijenjen već nakon 28. minuta igre.

Predstoji novi veliki duel, gradski Derbi “della Madonnina” sa ekipom Intera i Zlatan sve čini kako bi bio spreman za 5. februar.

Međutim, najnovija povreda zabrinula je sve u Milanu i dovela u pitanje njegovu budućnost u slavnom klubu. Kako piše “La Gazzetta dello Sport”, Ibrahimoviću ugovor sa Milanom ističe na kraju sezone i još se ne zna da li će biti produženja.

Nije sporan kvalitet, još manje njegov autoritet. Ako Ibrahimovićeva motivacija i fizička kondicija izdrže, u klubu će automatski tražiti da obnovi ugovor. Problem su sve učestalije povrede, odnosno kako će se Zlatan ojsećati u narednom periodu, prenosi N1.

Ako ga sad pitate, ugovor će biti produžen.

“Normalno je da ste sa 40 godina u svom domu, da zapalite cigaru i zadovoljno uživate u uspomena na karijeru, koju ste imali. Ja još nisam spreman da zapalim tu cigaru“, poručio je u poslednjem intervjuu za L’Equipe.

Zlatan Ibrahimović je uprkos sve češćim povredama i ove sezone prvi strijelac tima sa osam golova u Seriji A. Ipak, u oktobru će proslaviti 41. rođendan…

(24sata.info)