U 7. kolu m:tel Premijer lige BiH na stadionu Mokri Dolac susret između HŠK Posušje i HŠK Zrinjski Mostar završen je neriješeno 0:0, a nakon utakmice na konferenciji za medije dojmove su iznijeli treneri Denis Ćorić i Sergej Jakirović.

Trener Zrinjskog Sergej Jakirović čestitao je Posušju na požrtvovnoj igri i osvojenom bodu.

– Krenuli smo dosta dobro u utakmicu, ali nakon toga veliki dio vremena radili smo greške zbog koji smo gubili duele na sredini terena. Kasnije smo s izmjenama htjeli podići ritam, a kad se dogodio crveni karton krenuli smo u maksimalni rizik i uveli sve ofenzivno što smo imali. Dobili smo jedanaesterac, ali nažalost nismo to uspjeli iskoristiti – kazao je trener Zrinjskog.

Trener Posušja Denis Ćorić bio je zadovoljan trudom i borbom svojih igrača i čestitao im na osvojenom bodu.

– U prvih 15 minuta Zrinjski nas je pritisnuo i dominirali su na terenu. Kako je utakmica odmicala uspostavili smo ravnotežu, ali nije bilo prilika s obje strane, i to prvo poluvrijeme je za zaborav. Mijenjali smo formaciju i cilj nam je bio da svedemo na minimum njihova ubacivanja i u tome smo uspjeli. Nakon crvenog kartona morali smo se braniti i Zrinjski je iz tog pritiska došao do jedanaesteraca, ali na našu sreću nisu ga uspjeli iskoristiti. Čestitam svojim igračima na osvojenom bodu i ovo nam jako puno znači – istaknuo je Ćorić.

(FENA)