Najpopularniji bosanskohercegovački par Edin i Amra Džeko, uskoro će ponovo postati roditelji, a lijepa manekenka sada je podijelila i prvu fotografiju na kojoj je do izražaja došao njen trudnički stomačić.

Najbolji bh. nogometaš i jedna od naših najuspješnijih manekenki u braku su pet godina, a zajedno imaju već troje djece. Sredinom jula otkrili su da u njihovu porodicu stiže još jedna djevojčica, zbog čega su već jako uzbuđeni.

Sada, Amra je na svojim društvenim mrežama podijelila fotografiju gdje pozira sa kćerkom Unom i sinom Danijem, a noseći pripijenu haljinu koja joj je dosezala do koljena, u fokus je došao njen trudnički stomačić.

Na posljednjoj fotografiji do izražaja je došao Amrin trudnički stomačić (Foto: Instagram)
Na posljednjoj fotografiji do izražaja je došao Amrin trudnički stomačić (Foto: Instagram)

Porodica je ovo ljeto provela na različitim mjestima koristeći ljetne dane za odmor i uživanje, a Amra je na svom Instagramu redovno dijelila fotografije sa djecom i suprugom. Jedno vrijeme proveli su u Dubrovniku, a među posljednjim lokacijama našao se i Los Angeles.

Inače, Amra je dugo živjela u Los Angelesu, a prije braka sa Džekom gradila je svjetski uspješnu karijeru u svijetu manekenstva.

Zbog ljubavi prema suprugu, s kojim je nedavno proslavila i 11. godišnjicu braka, ona se odlučila na život u Italiji, gdje Džeko igra već duži niz godina. Manekenka iz prvog braka ima i kćerku Sofiju.

(24sata.info)