Foto: Kurir

Majka Jelene Karleuša, novinarka Divna Karleuša preminula je 3. marta 2019. godine poslije duge i teške bolesti.

Jelena je veoma teško podnijela gubitak majke, pa tako i često objavljuje uspomene vezane za nju.

Sada je Jelena je na svom Instagram profilu podijelila snimak koji je nastao prilikom Divninog liječenja na jednoj privatnoj klinici, a uz video dodala je pjesmu Dina Merlina “Jedan dan, jedna noć”.

Na snimku Divna nosi zelenu maramu, maše u kameru i sve vrijeme je nasmijana dok leži u krevetu, a kćerka je snima.

Iako se u momentu kada je nastao snimak lečila od kancera pluća, Divna je plenila prepoznatljivim vedarim i borbenim duhom, zbog čega su joj se mnogi, između ostalog, divili.

Inače, Jelena je Divnu vodila u sve svetske vodeće klinike, te je osim terapija koje je primala u Srbiji ona često putovala i u Tursku, Holandiju i Dansku gdje je takođe primala terapije.

Pjevačica se borila zajedno sa svojom majkom, sa kojom je imala apsolutnu ljubav, kako je pričala, a njena smrt ju je potpuno slomila.

“Ja sam skoro godina nosila periku, jer mi je od stresa opala kosa. To se ne zna. Ja jesam poklekla. Nema strašnije stvari da neko kao ja, bori i pobedi u svakoj situaciji, ne može da spasi nekoga koga voli najviše na svetu. Ona je meni klizila niz ruku i nisam mogla da je spasim”, rekla je Jelena ranije, prenosi Kurir.

(24sata.info)