Pohotna učiteljica spavala s učenicima dok su joj muž i djeca bili u kući

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Kisha Nuckols (40) završila je u zatvoru jer je drugi puta prekršila uvjetnu kaznu koju je dobila zbog seksa s maloljetnikom.

Kisha Nuckols (40)

Bivša učiteljica Kisha Nuckols (40) iz američke savezne države Indiane završila je u zatvoru nakon što je drugi puta prekršila uvjetnu kaznu koju je dobila zbog seksa sa 17-godišnjim učenikom.

Učiteljica se, naime, upustila u spolni odnos s učenikom dok su joj u istoj kući bili suprug i djeca zbog čega je osuđena na probni rok od dvije godine.

No, ona je uhićena 3. siječnja jer je prekršila uvjetnu kaznu tako što nije registrirala svoj broj mobitela u Registar seksualnih prijestupnika te će u zatvoru biti do početka sudskog procesa, odnosno 1. ožujka, piše Daily Mail.

Inače, Nuckols je bila pomoćnica u nastavi, spasiteljica i zamjenska nastavnica u okružnoj školi Mount Vernon u blizini Indianapolisa. Uhićena je u travnju 2016. godine, a u studenome je priznala da je više puta dijelila svoje eksplicitne fotografije te da je imala višestruke spolne odnose sa 17-godišnjakom. Priznala je kao je imala 'neprimjerene odnose' s još petero drugih učenika.

Učenike je zavodila preko društvenih mreža te i dovodila kući, a govorila im je da moraju biti tiho jer su joj suprug i djeca kod kuće. Odnose je imala i u automobilu koji je vozila njezina kćer.(24sata.info)

Pošaljite Facebook komentar