FOTO: Besplatni porodični razgovori u mobilnoj telefoniji uključuju i jedan fiksni broj

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Moji najbliži, model za srećnu i bezbrižnu porodicu! Besplatni porodični razgovori u mobilnoj telefoniji uključuju i jedan fiksni broj.

Porodica / 24sata.info

Zapitate li se ponekad da li su pisana i nepisana pravila kojima usmjeravamo naše svakodnevne aktivnosti proizvod davnašnjih, dobro promišlјеnih postavki, ili je sve bazirano na slučajnostima. Da li su, u tom kontekstu, naši postupci i odluke koje donosimo zasnovani na racionalnim osnovama, ili ih spontano prepuštamo slučaju. Slična pitanja nameću nam se ukoliko pokušavamo dokučiti zašto nas svaki put pred dolazak nastupajuće godine i dana koji se praznuju u tom periodu ponese duh prazničnog raspoloženja i zašto tada osjećamo tako intenzivnu,  gotovo iskonsku potrebu, da to vrijeme provedemo u krugu najbližih. Zima je godišnje doba kada priroda sama otvara prostor za predah i razmišljanje. Stoga čini se da ipak, nije slučajno, da su predstojeći praznici vezani za porodicu i zimu, jer njihov prevashodni cilj i jeste porodično okupljanje.

I upravo tu počinje naša priča. Podstaknuti mišlju, kako se u vrijeme praznika iznova učvršćuje veza među bližnjima, nastojali smo stvoriti mogućnost da vaše porodične veze učinimo neraskidivim  i u narednoj godini i duže. Za vas i za nas, vrijeme i prostor nisu i nikada neće biti prepreka. Vaša novogodišnja, praznična uzajamna obećanja, kao i naša obećanja prema vama, ispunjavamo na nama svojstven način putem tarife koju smo, slučaj je htio, nazvali Moji najbliži. Izborom ovog tarifnog modela kreirajte svoju porodičnu grupu sa najmanje jednim postpaid, a najviše tri  prepaid člana, te jednim članom fiksne telefonije  i svi članovi vaše porodice, odnosno grupe Moji najbliži,  razgovaraće među sobom  besplatno. U obračun ulazi samo cijena uspostave poziva po 0,05 KM/min. Tarifni model

Moji najbliži nudi četiri tarifne opcije sa pretplatom od 15 KM, 25 KM, 40 KM i 60 KM po članu, za postpaid korisnika,  i 10 KM pretplate za prepaid korisnika. Visina bonusa za popstpaid korisnika sada može da iznosi i do 350 minuta za razgovor, 500 poruka i 1 GB neograničenog interneta i zavisi isključivo od vašeg izbora navedenih opcija. Bonus za prepaid korisnike iznosi 10 KM. U nizu prednosti modela Moji najbliži ističemo  jedinstvenu cijenu saobraćaja za postpaid i prepaid članove grupe u m.tel mreži, dok se međunarodni saobraćaj obračunava u skladu sa m:tel postpaid cjenovnikom.  Dodatna pogodnost  je izbor Flat tarife koja omogućava jedinstvenu cijenu razgovora prema drugim mrežama u BiH, odnosno Flex tarife, u okviru koje imate povoljnije cijene razgovora u m:tel mreži.

Iščekujući predstojeće praznike, ostajemo u uvjerenju da smo vas motivisali da se uputite prema nabjližiem m:tel kontak centru ili nas posjetite na adresi m:tel.ba, kako biste se detaljno upoznali sa m:tel ponudom i uvjerili u činjenicu da sa tarifom Moji najbliži, uz besplatne međusobne razgovore možete objediniti porodične troškove, iskoristititi pogodnosti jedinstvene cijene poziva i predviđenih bonusa koji mogu u znatnoj mjeri  upotpuniti i olakšati porodičnu komunikaciju, ne opterećujući dodatno vaš porodični budžet. 
Dozvolite nam, da budemo dio vašeg porodičnog života! 

(24sata.info)