Bez Limita: Novi tarifni modeli i još veće pogodnosti za korisnike m:tel Total Group servisa

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Držite troškove u šaci! Novitet m:tel Total Group servisa je ponuda novih tarifnih modela Bez Limita namijenjenog poslovnim korisnicima, sa razgovorila bez ograničenja izvan poslovne grupe, neograničenim mobilnim internetom i porukama.

m:tel / 24sata.info

Bez Limita tarifni paketi dolaze u dvije varijante; Flex tarifni model je primjereniji korisnicima koji komuniciraju unutar m:tel mobilnih i fiksnih mreža, a Flat tarifni za one koji pozivaju sve mobilne mobilne i fiksne mrežame u BiH.

Internet bez ograničenja uključen je i  u tarife sa najnižim pretplatama, dok više pretplate pružaju potpunu slobodu komuniciranja. Iz ponude telefona za poslovne korisnike izdvajamo Android telefon nevjerovatnih mogućnosti LG L7 Optimus P700 po cijeni već od 1KM i smartphone godine Samsung Galaxy SIII po cijeni od 199KM.

Kombinuj Biz
Predstavljajući novi tarifni model Kombinuj biz, uz njegovu bitnu prepaid karakteristiku, ističemo i niz drugih prednosti; značajan iznos bonusa koji se dodjeljuje zavisno od izabranog iznosa mjesečne pretplate, jednaka cijena poziva prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u BiH  od 0,17 KM/min,  pravo na izbor jednog prijatelj broja, besplatni razgovori unutar poslovne grupe i pravo prenosa neiskorišćenog bonusa u naredni mjesec.
Korisnicima je pružena mogućnost izbora tri tarifna modela modela: Kombinuj Biz 18, sa mjesečnom pretplatom u iznosu od 18 KM i dоpunom prepaid kоrisničkоg rаčunа u iznоsu 10 KМ,  zatim Kombinuj Biz 30, sa pretplatom u iznosu od 30 KM i dоpunom prepaid kоrisničkоg rаčunа u iznоsu 30 KМ i Kombinuj Biz 40, sa pretplatom u iznosu od 40 KM i dоpunom prepaid kоrisničkоg rаčunа u iznоsu 50 KМ. Navedene cijene su izražene bеz PDV-а. Svoje zaposlenike možete nagraditi  odličnim Android telefonom Huawei U8650 ili qwerty telefonom Nokia Asha 302 za  samo 1KM.

Neograničena komunikacija, uz potpunu kontrolu troškova zaposlenih, sa odličnim telefonima, ovu ponudu izdvaja kao jedinstvenu u BiH, poručuju iz m:tel-a!

(24sata.info)