FOTO / Potpisan ekskluzivni ugovor: Enis Bešlagić zaštitno lice AS GROUP

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Svoje potpise na ekskluzivni ugovor danas su stavili Enis Bešlagić i Rusmir Hrvić, član Uprave AS GROUP.

Enis Bešlagić zaštitno lice AS GROUP / 24sata.info

 “Veliko zadovoljsto mi predstavlja što sam napokon uspio pronaći kompaniju u BiH koja svojim radom i kvalitetom zadovoljava kvalitetu i vrijednosti koje mene čine ponosnim što se nalazim kao zaštitno lice jedne takve lijepe priče kao što je Vispak i cijela AS GROUP”.
 
Na današnjoj press konferenciji upriličeno je potpisivanje ugovora između AS GROUP i poznatog bosanskoherecegovačkog glumca Enisa Bešlagića. Naime, Enis Bešlagić će u idućih godinu dana biti zaštitno lice AS GROUP i njegovih brandova.
 
Ispred AS GROUP ovaj ekskluzivni ugovor sa jednim od najpoznatijih glumaca, kako u Bosni i Hercegovini, tako i u cijeloj regiji, potpisao je Rusmir Hrvić, član Uprave AS GROUP, a premijerno su prikazani i novi spotovi za brandove  Tajna, Tiru Liru i Zlatna džezva u kojima se pojavljuje i Enis Bešlagić.
 
“Razlozi zbog kojih smo se odlučili za Enisa Bešlagića da bude zaštitno lice naših brandova i cijele kompanije, su logični. Naša grupacija je  mlada, uspješna i prosperitetna, baš kao i Enis Bešlagić. Smatramo da ćemo, ukoliko udružimo snage i AS GROUP i Enis, ali i kompletna “Made in BiH”- priča, dobiti dodatan impuls i vjetar u leđa u promotivnom smislu. Enis na najbolji način promovira najveće vrijednosti Bosne i Hercegovine, naravno na njemu osoben način. AS GROUP sa svojim prepoznatljivim brandovima poput Mastera, Kenta, Zlatne džezve, Espresso kafe, Kent petita, Domaćeg keksa, Divana, Štrudle, Begove čorbe, Stampija, i drugih brandova, a evo sada i Tiru Liru čokolade i mješavine začina Tajna, na dostajan način predstavlja našu prehrambenu industriju u kategorijama konditorski proizvodi, te prava bosanska kafa i bosanska kuhinja”, pojašnjava Rusmir Hrvić, član Uprave AS GROUP.

“Veliko zadovoljsto mi predstavlja što sam napokon uspio pronaći kompaniju u BiH koja svojim radom i kvalitetom zadovoljava kvalitetu i vrijednosti koje mene čine ponosnim što se nalazim kao zaštitno lice jedne takve lijepe priče kao što je Vispak i cijela AS GROUP. Nadam se da će kvalitet i pozitivne poslovne promjene koje je ta grupacija napravila osjetiti svi potročači i tako opravdati njihovo povjerenje. Širenjem poslova ove kompanije se otvaraju mnoga radna mjesta, pa tako i ovaj naš bosanskohercegovački prostor postaje ugodnije i sigurnije mjesto za življenje, što daje nadu svima nama kako je moguće uspjeti ovdje i biti konkurentan u regionu, a i šire u svijetu.  To je moguće ostvariti samo uz kvalitet, a ova kompanija to već dokazuje godinama”, kazao nam je Enis Bešlagić.

(24sata.info)