FOTO: Ratni zločinac Mladić preplavio Bar

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Šablon grafiti (stensil) sa likom osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića preplavili su Bar i nalaze se na fasadama nekoliko zgrada u samom centru Bara.

Foto: Vijesti.me

Kako sada stvari stoje, sva je prilika da će barem još neko vrijeme ratni zapovjednik Vojske Republike Srpske, koji je osuđen zbog genocida i niza zločina protiv čovječnosti, “ukrašavati” zgrade u gradu prepoznatom po svojoj multikulturalnosti.

“Vijesti” su barsku Komunalnu policiju pitale za stav o ovim grafitima, da li smatraju da im je mjesto na barskim fasadama, te šta će preduzeti ako smatraju da nije.“Odlukom o komunalnom uređenju grada propisano je da održavanje spoljašnjeg dijela zgrada obezbjeđuje skupština etažnih vlasnika i upravnik stambene zgrade. Kako inspekcijski nadzor nad sprovođenjem odredaba navedene Odluke vrši Komunalna policija u skladu sa propisima o inspekcijskom nadzoru, ista preduzima mjere i radnje u cilju otklanjanja utvrđenih nepravilnosti. Napominjemo da će Komunalna policija u cilju efikasnog rješavanja navedene nepravilnosti angažovati po potrebi d.o.o. Komunalne djelatnosti Bar, kako bi spoljni djelovi zgrada bili u ispravnom i čistom stanju”, navodi se u odgovoru barske Komunalne policije, pišu Vijesti.me.

Iz d.o.o. Komunalne djelatnosti Bar, “Vijestima” je juče rečeno da im ovim povodom nije stizao nikakav dopis iz Komunalne policije.

(24sata.info)

Pošaljite Facebook komentar