Još se utvrđuje identitet dvoje utopljenih kod Skradinskog buka u NP Krka

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Pronađene su osobne stvari mlade žene koja se u subotu utopila zajedno s muškarcem azijskog podrijetla u rijeci Krki kod Skradinskog buka u Nacionalnom parku Krka, no identitet dvoje utopljenika još se utvrđuje, prenosi Hina


Također, neslužbeno se doznaje da je riječ o 21-godišnjakinji, državljanki Koreje, dok muškarčeve osobne stvari još nisu pronađene.

-Točno je da su pronađene stvari koje zasad dovodimo u vezu s istragom o identifikaciji nastradalih u rijeci Krki - potvrdila je za Morski.hr glasnogovornica šibenske policije Marica Kosor, koja službene potvrde o identitetu do okončanja istrage još ne može dati.

 No, potvrdila je da je umrla žena mlađe, a muškarac starije dobi.

Dvoje stranih turista utopilo se u subotu popodne na području Skradinskog buka u Nacionalnom parku Krka, a policija je u subotu oko 15,40 sati zaprimila dojavu čuvara iz NP-a da se na dubini od tri metra nalaze tijela dvije osobe. Iz NP-a su također obavijestili sve nadležne službe.

Djelatnici Policijske uprave šibensko-kninske proveli su očevid kako bi se utvrdile okolnosti nesreće, a identifikacija smrtno stradalih još traje. 

 

( FENA)

Pošaljite Facebook komentar