Na autoputu Zagreb - Split kolona duga 18 kilometara

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Na autoputu Zagreb - Split vozi se jednom kolovoznom trakom zbog saobraćajne nesreće između odmorišta Janjče i tunela Grič, a kolona vozila u smjeru ka Zagrebu duga je oko 18 kilometara.

Foto: PIXSELL

Iz Policijske uprave ličko-senjske su potvrdili da je u saobraćajnoj nesreći stradao austrijski državljanin, a učestvovalo je više vozila.

Zbog saobraćajne nesreće u tunelu Grič u smjeru ka moru na autoputu Zagreb -Split kolona vozila ispred tunela Plasina duga je oko sedam kilometara, dok se vozila povremeno zaustavljaju i kod tunela Brezik, a kolona je duga oko 1,5 kilometar.

Hrvatski autoklub saopštio je da je pojačan saobraćaj na putevima u smjeru ka moru, u priobalju, kao i na većini graničnih prelaza.

Na autoputu Bregana-Lipovac na zagrebačkoj obilaznici vrlo je gust saobraćaj iz smjera Jankomira i Buzina prema naplatnim stanicama Lučko, pa je iz smjera Jankomira kolona duga oko četiri kilometra, a iz smjera Buzina oko osam kilometara.

Na Istarskom ipsilonu, zbog pojačanog prometa na graničnim prelazima Kaštel i Plovanija, kolona vozila duga je oko tri kilometra, a dijelom se proteže i na Istarski ipsilon.

Na mostu Krk vrlo je gust saobraćaj u oba smjera, a kolone su duge oko četiri kilometra.


(24sata.info)

Pošaljite Facebook komentar