VIDEO: Napaljena pročelnica slala pornografske poruke tokom sjednice skupštine!

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Nevjerojatna je bahatost kojom pročelnica, unatoč tome što je okružena kamerama, hladnokrvno šalje poruku ovakvog sadržaja.

Screenshot: YouTube

'Brzo dr*am kura* i na jezik sprica topla sperma...' tekst je SMS poruke koju je za vrijeme sjednice Županijske skupštine Osječko-baranjske slala ženska osoba koja sjedi među vijećnicima. Iako se njeno lice na snimci ne vidi, neslužbeno doznajemo da je riječ o pročelnici Službe za zajedničke poslove Osječko-baranjske županije, Romani Mihaljević. Nevjerojatna je bahatost kojom pročelnica, unatoč tome što je okružena kamerama, hladnokrvno šalje poruku ovakvog sadržaja. Nije poznato je li riječ o privatnom ili službenom mobitelu, ptrnosi Dnevno.hr.

Ovo je još jedan slučaj u kojem je izašlo na vidjelo s kakvim nemarom rade službenici koje (dobro!) plaćaju hrvatski građani, u ovom slučaju stanovnici Osječko-baranjske županije. Podsjetimo, naš je portal otkrio i kako je osječki županijski sudac Ante Kvesić tijekom radnog vremena znao skočiti na "seks s nogu" s ljubavnicom, dogovarajući detalje putem službenog mobitela.

Pogledajte inkriminirajući video.

(24sata.info)

Pošaljite Facebook komentar