VIDEO / Hrvatska: Pogledajte kako su trojica Roma upala u Hitnu pomoć i pretukla profesora!

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Index.hr je u posjedu ekskluzivnog video zapisa tučnjave u ambulanti Hitne pomoći u Puli, iz kojeg se jasno vidi da su tri osobe romske nacionalnosti krvnički napale profesora Zlatka Tkalčeca.

VIDEO / Trojica Roma upala u Hitnu pomoć / index

Podsjećamo, sve je započelo u srijedu poslijepodne oko 16 sati u jednoj mesnici u Puli. Svađa oko parkinga između Tkalčeca i 52-godišnjeg Roma rezultirala je naguravanjem, a zatim i tučnjavom. Između dva muškarca u jednom trenutku postavila se žena 52-godišnjaka koji je učestvovala u tučnjavi, te dobila više udaraca šakom u glavu.

Na Hitnu pomoć otišli su odvojeno. Ali, 52-godišnjak je u međuvremenu pozvao pojačanje. Tkalčec je napadnut najprije u parku ispred Hitne pomoći, a kada je uspio pobjeći trojici napadača, pratili su ga i u ambulantu!

"Već sam došao do ulaza kada sam vidio da su i oni u čekaonici. Okrenuo sam se, u namjeri da odem i vratim se kasnije, ali već na stepenicama sam čuo uzvik 'Gde ćeš, stani'. Mladi, jaki čovjek je trčao prema meni. Pokušao sam pobjeći ali sam bio u šlapama koje sam po putu i izgubio. Očito je to bio sin onih ljudi iz Libera jer je vikao da sam mu udario majku. Sustigao me i udario šakom", ispričao je Tkalčec za iPress dan nakon incidenta.

Profesor, međutim, nije primijetio da mu je muškarac sa kojim se sukobio u mesnici prišao s leđa. U rukama je imao veliki kamen, te je Tkalčeca udario u sljepoočnicu i raskrvario mu glavu. Profesor se dao u bijeg i nekako uspio ući u ambulantu Hitne pomoći.

Opet su pozvani policajci, ali nisu se dugo zadržali. Nedugo zatim, dva mlađa Roma, a zatim i 52-godišnjak iz mesnice, ušli su u ambulantu Hitne pomoći. Ponovo su krenuli na profesora. Medicinsko osoblje jedva ih je zadržalo da ga ne zatuku.

"Strašno, ne mogu vjerovati da se to može događati, bili bi me ubili bez imalo razmišljanja. Bez milosti su tukli i medicinske radnike. Užasno je bilo, sve je letjelo po Hitnoj. Radnici su ih ipak uspjeli nekako izgurati iz ordinacije i zaključati vrata. Vikali su i prijetili: 'Naći ćemo mi tebe, ne znaš ti ko smo mi'", ispričao je Tkalčec.

(24sata.info)

Pošaljite Facebook komentar