Sajam gospodarstva u Mostaru od 10. do 14. aprila

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Dvadeset prvi Međunarodni sajam gospodarstva - Mostar 2018. održat će se od 10. do 14. aprila, a zemlja partner ovogodišnje manifestacije je Republika Srbija.

Arhiv / 24sata.info

Sajam će se održavati u Slobodnoj zoni Hercegovine na izložbenom prostoru od 30.000 četvornih metara zatvorenog i otvorenog prostora, a organizatori ističu kako su sajamski kapaciteti već popunjeni, piše 'Večernji list'.

Sajam će okupiti predstavnike gospodarstva i kompanija iz više od 20 zemalja iz metalske, građevinske, automobilske industrije, poljoprivredno-prehrambenog sektora, visokih tehnologija, kao i iz oblasti usluga od bankarstva do turizma.   

- Ove godine imamo najjače zanimanje izlagača do sada, što je veliki pokazatelj kako smo prebrodili krizu. Uz Srbiju, najveći broj izlagača dolazi nam iz susjednih zemalja, zatim Kine, Mađarske i Italije - izjavila je direktorica Mostarskog sajma Dalfina Bošnjak.

Republika Srbija, zemlja partner manifestacije predstavit će se na nešto više od 700 metara četvornih sajamskog prostora, a bit će zastupljene desetine kompanija iz raznih oblasti. 

Inače, Mostarski sajam gospodarstva odlična je prigoda da se predstavi i domaće gospodarstvo, turistički i izvozni potencijali. 

Po broju izlagača i posjetitelja, ovaj je sajam najznačajnija sajamska manifestacija u Bosni i Hercegovini.

(FENA)

Pošaljite Facebook komentar