Objavljujemo Bosnia Agile Day 2016 Program i Raspored

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Zadovoljstvo nam je objaviti izvanrednu listu od skoro 20 Agile sesija koje nude stručnjaci svjetske klase, inovatori i lideri. Započnite danas praviti svoj raspored i pridružite nam se 15. oktobra u Sarajevu. Očekujemo vas!

Bosnia Agile Day / 24sata.info

Ove godine program je zaista izuzetan. Prvi put smo uveli peer review proces i izbor je proizveo dinamičan program dokazujući stručnost i entuzijazam naše Agile zajednice. Zahvaljujemo se svima koji su učestvovali u ovom procesu.
 
Neki od predavača koje ćete imati priliku vidjeti ove godine su Dave Snowden, Chief Scientific Officer u Cognitive Edge, Lemi Orhan Ergin, partner i master software craftsman u ACM, Denis Rudonja, softver developer u Infobip, Matteo Taddei senior manager za PayPal, Chris Van Tuin  Chief Technologist u Red Hat, Maria Ball, Scrum Master u BBC i mnogi drugi za koje možete naci detalje ovdje. Oni će sa vama podjeliti svoje višegodišnje iskustvo i znanje iz domena IT-a i korištenja agilnih metodologija.
 
Očekujemo da ćemo imati rasprodan događaj, tako da preporučujemo da se što prije registrujete kako bi osigurali svoje mjesto na konferenciji, te iskoristili prednost rane registracije!

Rezervirajte sada i uštedite! 
 
Nemojte propustiti najveći Agile događaj u regionu!
 
Ukoliko ste zainteresovani za sponzorisanje ovog događaja, možete nas kontaktirati putem [email protected]
 
BA Day 2016 Gold sponzori su ComTrade, SoftHouse i ZIRA, Silver sponzori Mistral Technologies i Symphony, Bronze sponzori Agile Alliance, AtlantBH, Infobip i Scrum Alliance, te medijski partneri TV1, Akta, Business Magazin, Hayat, Kliker.ba i Poduzenik.ba.
 
Vidimo se 15. oktobra!
 

(24satainfo)

Pošaljite Facebook komentar