Sarajevo dobija novi festival - Dva super dana!

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

“Dva super dana” je muzički festival koji će se održati 15. i 16. aprila u sarajevskom Art kinu Kriterion.

"Dva super dana" / 24sata.info

Svi bendovi koji su razdrmali region posljednjih godina i koji danas pokreću muzičku scenu i stvaraju novi zvuk regiona biti će uvršteni u lineup festivala i time Sarajevo vratiti u centar regionalnih muzičkih zbivanja. 
 
"Podršci koju smo dobili od najvažnijeg regionalnog muzičkog TV kanala  MTV-a, pridružili su se i regionalni i bh. mediji  kao što su Muzika.hr, Klix, Radio Otvorena Mreža, Muzička zona  i svi drugi mediji i prijatelji festivala spremni da osiguraju da festival “Dva super dana” već u prvoj godini postojanja pokaže svoju regionalnu važnost. Cilj nam je da Sarajevo dobije još jedan festival  organizovan na najbolji mogući način i uz najbolje tehničke i produkcijske uslove. S nestrpljenjem očekujemo da dva super dana da počnu“ -  izjavili su organizatori festivala. 
 
Festival će ugostiti bendove iz Slovenije, Hrvatske, BiH i Srbije, a kompletan lineup festivala će biti objavljen već u narednoj sedmici. Zato, pripremite se za lagani provod i festival sa najboljom muzikom dragog nam regiona. Mir, ljubav i leptirići neka vladaju vama!

 

(24sata.info)

Pošaljite Facebook komentar