Bošnjak prenio Todoroviću iskustva o uvođenju zdravstvenih e-iskaznica

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Ravnatelj Fonda zdravstvenog osiguranja Brčko distrikta BiH Miodrag Todorović sa suradnicima posjetio je Zavod zdravstvenog osiguranja (ZZO) Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) u Mostaru gdje je s ravnateljem tog zavoda Radom Bošnjakom razmijenio iskustva i dobre prakse, s posebnim akcentom na elektroničku zdravstvenu iskaznicu čija je primjena u HNŽ-u počela u travnju tekuće godine.

Foto: FENA

Bošnjak je zahvalio gostima na dolasku i interesu za novine koje uvodi ZZO HNŽ-a i naglasio kako je projekt elektroničke zdravstvene iskaznice projekt koji ZZO provodi već duže vremensko razdoblje.

"Poduzeli smo niz aktivnosti i radnji koje su rezultirale uspješnim okončanjem projekta. Moji suradnici iz Sektora informacijskih tehnologija i Sektora područnih ureda prenijet će vam sva naša iskustva vezana za provođenje ovoga projekta. Vjerujem da će vam naša iskustva, a posebice poteškoće s kojima smo se nosili biti od koristi u budućem radu", kazao je Bošnjak.

Todorović je zahvalio Bošnjaku na spremnosti da iskustva koja Zavod ima u uvođenju elektroničke zdravstvene iskaznice i drugih pozitivnih primijenjenih rješenja podijeli s brčanskim Fondom, s obzirom da, kako je kazao, ZZO HNŽ-a slovi za najbolji Zavod u Bosni i Hercegovini, priopćio je ZZO HNŽ-a.


(FENA)

Pošaljite Facebook komentar