Čović i Domić o aktualnoj političkoj situaciji u Brčko distriktu BiH

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragan Čović posjetio je u ponedjeljak Brčko distrikt BiH gdje se susreo s predstavnicima organizacije HDZ-a BiH u Distriktu na čelu s predsjednikom Antom Domićem.

Foto: HDZ BiH

Sastanku su prisustvovali i članovi stranačkih orgnaizacija za Brčko distrikt: Kluba utemeljitelja, Zajednice žena i Mladeži HDZ-a BiH.

"Riječ je o jednom od uobičajenih sastanaka s predsjednikom Čovićem na kojima se razgovara o aktualnoj političkoj situaciji na području Distrikta. Prilika je to da se međusobno informiramo o našoj poziciji u Distriku, našim problemima, poziciji HDZ-a BiH te suradnji sa svim razinama vlasti", kazao je Domić.

U izjavi za medije, Čović je istaknuo da se na sastanku razgovaralo o svim važnim stvarima i odlukama za stranku te kako će sastanak poslužiti kako bi se razmijenile informacije o funkcioniranju stanke, ali i općenito o stanju na ovom području s osvrtom na buduće lokalne izbore.

"Treba vidjeti što je sve potrebno uraditi da bi rezultati, ako je moguće, bili i bolji nego prošli put", naglasio je Čović.

Prilikom sastanka kazano je kako će HDZ BiH podržati Kolindu Grabar Kitarović, kandidatkinju HDZ-a na predsjedničkim izborima u Republici Hrvatskoj, priopćio je HDZ BiH.

 

(FENA)

Pošaljite Facebook komentar