Field: Sramotno je i nenormalno što Mostar 11 godina nema izbore

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Britansko veleposlanstvo u Bosni i Hercegovini u petak je u Mostaru organiziralo niz aktivnosti u okviru kojih je britanski veleposlanik Matt Field razgovor s građanima te posjetio obrazovne ustanove i nevladine udruge.

Foto: Twitter - 24sata.info

- Cijelo britansko veleposlanstvo danas je u Mostaru kako bi pokazalo svoju zainteresiranost za ovaj grad, ali i neposredno saslušalo njegove građane, kako bi se upoznali s njihovim potrebama i problemima - kazao je britanski veleposlanik Matt Field u izjavi za novinare.

Po njegovim riječima, Velika Britanija svjesna je problema s kojima se Mostar suočava.

- Ne možemo smatrati normalnom ovu situaciju da u Mostaru jedanaest godina nema lokalnih izbora. To je sramota za demokraciju u zemlji. To je bezbroj izgubljenih prilika za ovdašnje građane - poručio je veleposlanik Field.

U nastavku današnjih aktivnosti britanski veleposlanik posjetit će Koledž ujedinjenog svijeta u Mostaru gdje će s učenicima razgovarati o problemima mladih i njihovoj budućnosti te Četvrtu osnovnu školu gdje će održati interaktivni sat na engleskom jeziku.

Posjet Mostaru bit će završen večerašnjim koncertom benda Britanskog veleposlanstva u Centru za djecu i omladinu s posebnim potrebama "Los Roslaes". Novac prikupljen od prodaje karata bit će doniran Centru "Los Rosales".

 

( FENA)

Pošaljite Facebook komentar