VIDEO: Pogledajte fizički obračun migranata u bihaćkoj MZ Harmani

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Situacija sa migrantima u USK iz dana u dan sve je teža. Nekoliko hiljada migranata se nalazi na području Kantona 1, a desetine, pa i stotine novih svakodnevno pristiže. Situacije se svakodnevno usložnjavaju, a nerijetko završe i fizičkim obračunom.

Foto: Screenshot

Da je situacija s migrantima daleko od kontrolisane, kako tvrde ovdašnje vlasti, dokazuje i snimak koji kruži društvenim mrežama.

Na snimku se vidi nekoliko migranta  kako se fizički obračunavaju u centru grada Bihaća. Naime, obračun se desio prije nekoliko momenata u bihaćkoj mjesnoj zajednici Harmani. Kako saznajemo od čitatelja, policija je reagovala nakon obračuna, te privela jednog migranta, dok su se drugi “na vrijeme” razbježali, prenosi usn.co.ba.

Neshvatljivo je zašto policija toleriše okupljanje ILEGALNIH MIGRANATA u ovoj bihaćkoj mjesnoj zajednici s obzirom da se nedavno u jednoj od kladionica desio obračun između migranata i građanina Bihaća. Na kraju, i  psi lutalice kojih je u posljednje vrijeme grad Bihać prepun znaju da se  ilegalni migranti masovno okupljaju po kladionicama i kafićima u MZ Harmani, ali izgleda, jedino policija ne zna ili svjesno zatvara oči pred ovim problemom.(24sata.info)

Pošaljite Facebook komentar