Premijer Herceg obišao likovnu koloniju 'Ocrt' u Blagaju

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Nevenko Herceg obišao je u utorak likovnu koloniju "Ocrt" u Blagaju koja se održava u sklopu manifestacije "Lipanjske zore".

Foto: Vlada HNŽ -24sata.info

- Ova već tradicionalna likovna kolonija još je jedan u nizu bogatih kulturnih događaja u našoj županiji. Zahvaljujem svim sudionicima ovog uistinu vrijednog kulturnog događaja, kao i svima onima koji svojim dolaskom podupiru ovu likovnu koloniju - kazao je Herceg.

Inače, drugu Likovnu koloniju "Ocrt" organizira Udruga "Lipanj" i Hrvatski dom hercega Stjepana Kosače, a ona se održava pod pokroviteljstvom predsjednika Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Nevenka Hercega i gradonačelnika Grada Mostara Ljube Bešlića, s ciljem okupljanja afirmiranih i neafirmiranih mladih umjetnika iz Mostara i drugih gradova BiH.

Koloniju će posjetiti i štićenici Udruge za Down sindrom Mostar, polaznici Glazbene škole "Ivana plemenitog Zajca", te učenici Koledža Ujedinjenog svijeta Mostar, koji će upoznati sudionike Kolonije i, kroz praktičan rad, okušati se u crtačkim tehnikama, priopćeno je iz Vlade HNŽ-a.

 

 

 

( FENA)

Pošaljite Facebook komentar