Nezavisni odbor negativno ocijenio rad komesara KS za 2018. godinu

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Nezavisni odbor za izbor i reviziju policijskog komesara Skupštine Kantona Sarajevo je na sjednici koja je održana večeras komesaru Mevludinu Haliloviću jednoglasno dao nezadovoljavajuću ocjenu za rad za 2018. godinu.

Arhiv / 24sata.info

Predsjednik Nezavisnog odbora Miroslav Kružik kazao je Feni da će navedeni prijedlog ocjene sa detaljnim obrazloženjem biti dostavljen komesaru Haliloviću, ministru unutrašnjih poslova KS-a i Vladi Kantona Sarajevo.
 
Komesar Halilović: Ocjena Nezavisnog odbora je neutemeljena
 
Policijski komesar Kantona Sarajevo Mevludin Halilović kazao je Feni da je negativna ocjena za njegov rad za 2018. godinu Nezavisnog odbora za izbor i reviziju policijskog komesara Skupštine Kantona Sarajevo, prije svega "sramotna".
 
- Razlozi za negativnu ocjenu su neutemeljeni i nema ni jednog razloga za takvo nešto - kazao je Halilović te naveo da će vrlo brzo informirati javnost o svim detaljima.
 
Nezavisni odbor za izbor i reviziju policijskog komesara Skupštine Kantona Sarajevo je na sjednici koja je održana večeras komesaru Mevludinu Haliloviću jednoglasno dao nezadovoljavajuću ocjenu za rad za 2018. godinu, u isto vrijeme kada je Halilović prisustvovao pres-konferenciji povodom ubistva Edina Gačića.
 
Predsjednik Nezavisnog odbora Miroslav Kružik kazao je ranije Feni da će navedeni prijedlog ocjene sa detaljnim obrazloženjem biti dostavljen komesaru Haliloviću, ministru unutrašnjih poslova KS-a i Vladi Kantona Sarajevo.
 
 

(FENA)

Pošaljite Facebook komentar