Uhapšeni zbog 240 kg skanka predati Tužilaštvu u Banjoj Luci

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova RS-a, u saradnji s policijom iz Trebinja, danas su u Republičko javno tužilaštvo u Banjoj Luci sproveli tri osobe uhapšene jučer na području Gacka u policijskoj akciji u kojoj je oduzeto oko 240 kilograma opojne droge skank.

Arhiv / 24sata.info

- Protiv uhapšenih K.B. (1993.) i A.M. (1979) iz Zenice, M.G. (1970.) iz Crne Gore podnesen je izvještaj zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična djela udruživanje radi vršenja krivičnih djela, a u vezi s krivičnim djelom neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga - potvrdila je Feni načelnica Odjeljenja entitetske policije za odnose sa javnošću Mirna Miljanović.

Nezvanično, slobode su lišeni Benjamin Krehić i Adis Misimović iz Zenice, kao i Milorad Grba iz Crne Gore.

Droga je pronađena u gatačkom selu Miholjače, a bila je natovarena u kombi vozilo, čija „prethodnica“ je bio putnički automobil.

- Prilikom kontrole automobila 'mercedesa' policija je iz istog pravca uočila kretanje kombija 'reno trafik' koji se okrenuo na putu i pokušalo pobjeći prema mjestu Miholjače. Nakon što je policija zaustavila kombi kojim je upravljao M.G. iz Podgorice na zadnjem sjedištu je nađeno više najlonskih vreća sa skankom – rekao je jučer na vanrednoj konferenciji za novinare načelnik Policijske uprave Trebinje Žarko Laketa.

(FENA)

Pošaljite Facebook komentar