VIDEO / U Maglaju ljudi gladni: 'Skrivaju hranu od nas!'

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

U grad stigla velika količina hrane i potrepština koja je kod lokalnog trgovca, a on zloupotrebljava nesreću kako bi se osobno okoristio

Maglaj / 24sata.info

U poplavama pogođenom Maglaju u BiH stanovnici se na sve načine bore da nabave hranu, vodu i druge osnovne potrepštine. Na internetu se pojavila i šokantna snimka na kojoj jedan građanin moli za hranu i govori kako su mu djeca i unuci gladni.
 
Riječ je o Zlatanu Latifoviću koji je došao na jedan od glavnih punktova gdje pristiže humanitarna pomoć, piše Klix.ba. Kazali su mu da hrane nema na što je ogorčen i očajan rekao da je 'upravo vidio automobil pun hrane'. Stigla je i policija koja je shrvanog Latifovića pokušala silom odvesti jer im je automobilom prepriječio put. 
 
Sve je mobitelom snimila njegova kći Arjana, a ispod snimke je napisala kako je njezinog oca, brata i rođakinju pretukla policija. Incident je za Klix.ba potvrdio jedan građanin te kazao kako se nakon stravičnih poplava koje su pogodile Maglaj u gradu vide užasne scene. 
 
Tvrdi da je u grad stigla velika količina hrane i potrepština koja je kod lokalnog trgovca, a on zloupotrebljava nesreću kako bi se osobno okoristio. 
 
- Bio sam svjedok kada je vraćao ljude govoreći im da nema hrane, a garantiram da u skladištu ima najmanje pet šlepera pomoći - rekao je građanin koji apelira na sve koji žele pomoći da svoju pomoć predaju osobno unesrećenima.

(Klix)

Pošaljite Facebook komentar