VIDEO / Novi snimak procurio na internet: Vladika Kačavenda oralno zadovoljava mladića!

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Nije tačno da je u pitanju dvojnik. Kod Vladike sam odlazio nekoliko puta u njegov dvor, a ovaj snimak sam napravio kako bih imao dokaz

Vasilije Kačavenda / 24sata.info

Na internetu se pojavio novi snimak vladike Kačavende u bludnoj radnji sa mladićem, a na snimku se vidi kako vladika oralno zadovoljava A.R. koji se prethodno pojavljivao na snimku u kome se ljubi sa vladikom Vasilijem.

Vladika Vasilije tvrdi da se nije ljubio sa A.R. i da je to njegov dvojnik, a mladić mu je poručio da mu to kaže u oči ako smije.

Novi snimak koji je ekskluzivno prenio Press.rs je kompilacija nekoliko scena od velikog snimka koji posjeduje A.R.

U izjavi za Telegraf.rs A.R. priznaje da je skrivenom kamerom snimao sebe i Kačavendu i da je odlučio da pokaže istinu o vladici Vasiliju.

- Nije tačno da je u pitanju dvojnik. Kod Vladike Vasilija sam odlazio nekoliko puta u njegov dvor u Bijeljini, a ovaj snimak sam napravio krišom, kako bih imao dokaz u slučaju da mi se zbog ovoga sa Kačavendom nešto dogodi, kaže A.R.

U prvom dijelu snimka, vladika Vasilije se ljubi sa mladićem u usta, dok poslije preovladavaju scene ispod tuša. Pred kraj samog snimka jasno se vidi oralni seks.

Video možete pogledati OVDJE.

(24sata.info)

Pošaljite Facebook komentar