Kendall Jenner obukla je usku haljinu u kojoj nije mogla normalno hodati, a sve je zabilježila i snimila njezina sestra Kylie Jenner.

Reality klan Kardashian-Jenner okupirao je ovih dana talijanski Portofino gdje se Kourtney Kardashian po treći put udala za Travisa Bakera, a osim mladenke i njezinog razuzdanog ponašanja pažnju su plijenile i njezine mlađe sestre, a posebno 26-godišnja Kendall Jenner.

Naime, ona je odabrala haljinu toliko usku da se jedva kretala u njoj, po stepenicama gotovo da nije mogla koračati čak ni dok je nosila papuče na nogama, a sve je zabilježila i snimila Kylie Jenner koja je objavila video na društvenim mrežama, a koji je postao u kratkom vremenu velliki hit.

“O moj Bože”, “Kamo si krenula u tome”, “Umirem od smijeha”, “Borba je prava”, samo su neki od komentara uz video.

Kourtney i Travisu su nakon ceremonije slavlje nastavili u jednom noćnom klubu, a isplivao je i video u kojem se vidi da se mladenka iz kratke bijele vjenčanice presvukla u identičnu, ali crne boje, a onda su se prepustili strastima na plesnom podiju. Cijelo vrijeme nisu skidali ruke jedno s drugog, a Travis se potrudio zubima skinuti podvezicu s noge svoje drage, nakon čega su nastavli strastveno plesati i izvijati se.

Kourtney je ovo prvi brak iako ima već troje djece s bivšim partnerom Scottom Dissickom s kojim je bila dugi niz godina, dok je Travisu ovo treći brak.

(24sata.info / Dnevnik.hr)