Victoria Beckham važi za jednu od najzgodnijih žena na svijetu. Ona se godinama ne mijenja, a nedavno je u jednom podcastu otklila šta jede kako bi njena figura izgledala izvajano.

Mnogi fanovi su se zapitali kako može toliko malo da jede, međutim, Victoriji je to već postala navika, veoma je disciplinovana i uvijek se pridržava svog jelovnika.

“Za većinu restorana ja sam vjerovatno najgora mora. Obožavam povrće kuhano na pari. Volim da se namirnice kuhaju na vrlo jednostavan način. Ne volim ulja, maslace ili soseve”, otkrila je.

Kaže da je njeno omiljeno jelo prepečeni hljeb sa malo soli ili evenetualno povrće na pari sa vrlo malo začina. Uvijek se trudi da razdvaja namirnice bogate ugljenim hidratima od onih koji su puni proteina. Ono što ona voli je slana hrana i so.

“To je taj ugljeni hidrat zbog kojeg se osjećate udobno, a ja volim so”, rekla je Victoria.

Ono što joj takođe pomaže da zadrži besprijekoran izgled je svakodnevno vježbanje, koje ona poredi sa pranjem zuba i nikada ne propušta.

“Svaki dan vježbam – vidim to kao pranje zuba, to je nešto što pod normalno radiš. Obično najprije trčim na pokretnoj traci, nakon čega slijedi vježbanje prema programu mog trenera”, rekla je ona.

(24sata.info)