Urnebesni snimak s afterpartyja brenda Dolce&Gabbana u Milanu prikazuje Kim Kardashian dok se muči hodajući u preuskoj haljini – od minijaturnih koraka do skakutanja stepenicama, a na kraju su joj u pomoć priskočili članovi osiguranja.

Kim Kardashian posljednjih dana boravi u Milanu, a nakon revije modne kuće Dolce & Gabbana za afterparty birala je usku šljokičastu haljinu u kojoj je jedva hodala.

Na društvenim mrežama je objavljen snimak koji prikazuje reality zvijezdu kako jedva korača i skače penjući se stepenicama.

Urnebesni snimak prikazuje Kardashian kako se muči dok hoda u uskoj kreaciji, a u jednom momentu se može vidjeti kako joj pratnja priskače u pomoć te drži haljinu dok se penje uz stepenice.

Zatim se može vidjeti kako joj obezbjeđenje i prijateljice pomažu da “uskoči” u automobil te je vuku kako bi mogli zatvoriti vrata.

Snimak je za kratko vrijeme prikupio pet miliona pregleda, a mnogi su pohvalili Kardashianinu posvećenost svom izgledu uprkos nepraktičnosti odjevnog predmeta.

“Kim će uraditi sve za modu i zbog toga je moram poštovati”, pisalo je u jednom od pohvalnih komentara ispod objave na TikToku.

(24sata.info)