Policija u Gacku uhapsila je dvije osobe čiji su inicijali Đ.Š. i N.B. iz Trebinja koje su osumnjičene za krivična djela otmica i narušavanje nepovredivosti stana, saopćeno je iz Policijske uprave Trebinje.

Iz policije su naveli da je osoba čiji su inicijali S.M. juče prijavila Policijskoj stanici Gacko da su u jednu kuću provalila nepoznate osobe, oko 22:30 sati, na području općine Gacko, gdje je trenutno boravilo sa licem B.B.

“Nepoznate osobe su prinudile B.B. da krene s njima, a S.M. da krene sa svojim vozilom iza njih i da ne pokušava ništa”, naveli su iz Policijske uprave Trebinje.

Odmah po primanju prijave pripadnici Policijske stanice Gacko preduzeli su sve mjere i radnje sa ciljem pronalaženja otmičara, te su iste noći u 23 sata u mjestu Avtovac, kod Gacka, zaustavili vozilo “touran” u kojem su pronašli Đ.Š, N.B. i B.B.

Đ.Š. i N.B. su odmah lišeni slobode.

Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta od policijskih službenika Policijske uprave Trebinje, Đ.Š. i N.B. će uz izvještaj o počinjenim krivičnim djelima otmica i narušavanje nepovredivosti stana biti predati u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom tužilaštvu u Trebinju.

( Srna)