JB, skraćeno od Justin Beaver, ostao je bez svoje obitelji te je privremeno postao ljubimac jedne ljudske. No ne ljubimac u pravom smislu te riječi, jer bi za njega to bilo pravo mučenje. No sam, malen i nemoćan nije mogao preživjeti u prirodi, a Brigette i njezina obitelj pobrinuli su se za njega. Oni se spašavanjem divljih životinja bave godinama, no JB je bio poseban slučaj.

On nije mogao biti vani s ostalim životinjama te je zahtijevao posebnu brigu i strpljenje koje ne bi imala baš svaka osoba. JB im je izgrizao pola namještaja te im je neprestano krao stvari koje mu se nađu na putu kako bi od njih izgradio branu, no oni mu nikada nisu zamjerili. Bilo je posve normalno vidjeti ga s cipelama, kutijama i igračkama u ustima, a jednom je čak posudio i štap za lacrosse.

JB je vrlo brzo naučio kako istoga trenutka od Brigette dobiti što želi, a ona je naučila što znače zvukovi koje proizvodi. Nekada je njegovo glasanje znak da želi van iz svog boksa, a nekada je samo pozdravlja. S obzirom na to da JB ne može do kraja života živjeti s ljudima, oni su ga morali pripremiti za život u prirodi.

Najprije su ga s vodom upoznali u kadi te ga naučili plivati, a nakon toga napravili su mu umjetno jezerce u dvorištu kako bi mogao napraviti sljedeći i najveći korak – praviti brane u prirodi među svojima.  U nastavku pogledajte kako je izgledao njegov život s ljudima.

(Index.hr)