FOTO / EKSKLUZIVNO: Dino Merlin večeras u "Dnevniku TV1"

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Uživo za informativni program "TV1" Emina Delić i Senad Pećanin u reporterskim javljanjima iz Beograda o atmosferi pred i tokom koncerta Dine Merlina.

Dino Merlin u Beogradu / tv1

Ekipa "TV1", koju predvode novinari Emina Delić i Senad Pećanin, ekskluzivno prati sva dešavanja pred, tokom i nakon odražavanja koncerta Dine Merlina večeras u Beogradu.

U centralnom "Dnevniku TV1", u 19:30 h uživo putem linka gostovat će Dino Merlin, koji će gledateljima direktno prenijeti vlastite utiske pred prvi, od ukupno tri velika koncerta u Beogradskoj Areni. Također, uživo, o dešavanjima i atmosferi sa koncerta reporteri "TV1" izvještavat će i za "Dnevnik u 22", te u okviru "Ponoćnih vijesti", kada će gledateljima ponuditi rezime kako je protekao koncert.

Inače, ekipa "TV1" u Beogradu boravi već dva dana i prati sva dešavanja vezana za prvi posljeratni nastup Dine Merlina u Beogradu. Koliko su opasne poruke fašističkih udruženja koja žele spriječiti održavanje koncerta, te prijete incidentima kako bi ga odgodili, saznajte u ekskluzivnom javljanju za "Dnevnik TV1" u 19:30.

"Po broju koncerata koji se održavaju uzastopno, po brzini prodaje ulaznica, po nezapaženim mjerama osiguranja, koncert Dine Merlina izdvaja se od svih ostalih koncerata održanih ikada u Beogradu", ocjena je sa lica mjesta urednika i novinara Senada Pećanina.

Ekipa "TV1" prati i sve humanitarne aktivnosti Dine Merlina koji je danas, te će i u naredna dva  dana, u sarajevskoj pedijatrijskoj klinici Jezero, KCUS-u, te u Ginekološko-akušerskoj klinici Kliničkog centra Srbija u Beogradu nagraditi po jedno novorođenče.

O svim aktivnostima Dine Merlina u Begradu pred koncert, atmosferi u Beogradu i Srbiji pred nastup ovog velikog bh. umjetnika, te samom koncertu, gledatelji će naknadno imati priliku saznati više u 60-tominutnoj reportaži "TV1" koja će biti emitovana po povratku ekipe u Sarajevo.

(24sata.info)