Samsung u Sarajevu predstavio modele Galaxy S9 i S9+

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Kompanija Samsung upriličila je danas u Sarajevu promociju novih modela iz vrha ponude tog proizvođača - Galaxy S9 i S9+.

Foto: FENA

Na promociji je istaknuto da su S9 i S9+ uređaji koji će u potpunosti zadovoljiti korisnikove potrebe za intenzivnijim komuniciranjem, ali i za izražavanjem vlastite osobnosti uz pomoć fotografija, video zapisa i AR emojia.
 
Navedeno je da Galaxy S9 i S9+ imaju najnapredniju kameru do sada s novim dvostrukim otvorom blende koji omogućava snimanje pri slabom osvjetljenju, Super Slow-mo video mogućnosti i personalizirani AR Emoji. 
 
Oba uređaja nose u sebi integrisane stereo zvučnike podešene od strane kompanije AKG kao i vrhunski audio doživljaj uz Dolby Atmos koji pruža surround efekat zvuka. Jedna od novih stvari je i SmartThings aplikacija koja ujedinjuje Samsungove postojeće IoT usluge u jedinstveno pametno isksustvo.
 
Također, Galaxy S9 i S9+ imaju tzv. beskonačni ekran koji je prvi put predstavljen na modelima Galaxy S8 i S8+.
 
Na nedavno završenom Svjetskom kongresu mobilne telefonije u Barseloni osvojili 30 nagrada, uključujući i najznačajniju GLOMO nagradu "Najbolji novi mobilni uređaj za povezivanje" koju je dobio Galaxy S9+.
 
Samsung Galaxy S9 i S9+ bit će dostupni u Bosni i Hercegovini od 16. marta 2018. kod ovlaštenih trgovaca i telekom operatera.
 
Preporučena maloprodajna cijena za Galaxy S9 je 1.699 KM, dok je za S9+ 1.899 KM.

 

(FENA)

Pošaljite Facebook komentar