Skype omogućava dijeljenje Android ekrana u video pozivima na telefonu

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Nakon što je dobio funkcije, poput zamagljenja pozadine i klijenta za pozivanje baziranog na vebu, Skype dobija i mogućnost daljinskog deljenja ekrana sa kontaktima - ovo uključuje i podršku kako za desktop, tako i Android i iOS uređaje.

ilustracija / 24sata.info

Microsoft ističe da će funkcija omogućiti korisnicima da sarađuju na PowerPoint prezentacijama sa kolegama, da sa prijateljima odu u šoping onlajn i drugo. Screenshotovi, podijeljeni od strane Microsofta, ukazuju na to da će sve prikazano na korisnikovom ekranu, uključujući postojeća i dolazeća obavještenja, biti dijeljeno sa drugima preko screen sharing funkcije.

Opisana funkcija će biti dostupna i na potrošačkoj, kao i na poslovnoj verziji Skype-a. Trenutno, funkcija je limitirana samo na Skype Insider (beta tester) Program, a kako bi se priključilo ostatku prstena moguće je preuzeti najnoviju Insider verziju Skype-a preko ovog linka.

Nedavno je još jedna opcija sa Skype Preview nadograđena na stabilnu verziju, a u pitanju je omogućavanje da do 50 ljudi istovremeno učestvuje u video pozivu.

 

 

(NN)

Pošaljite Facebook komentar