WhatsApp: Trik koji otkriva koliko ste zavisni

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

WhatsApp je jedna od najpopularnijih aplikacija na svijetu. Postoji jedan trik da otkrijete koliko ste zavisni od njega.

Foto: 24sata.info

Naime, pomoću jednog trika, možete provjeriti kome od prijatelja šaljete najviše poruka i pratiti tačan broj tekstova koje ste poslali.

WhatsApp ima skriveni brojač poruka koji je ugrađen u aplikaciju. Možete da pronađete broj tekstova koje ste poslali i primili u ćaskanju i koliko puta ste dijelili lokacije.

Takođe prikazuje koliko je fotografija, snimaka, glasovnih poruka, dokumenata i stikera poslato - i koliko prostora zauzimaju. Možete čak i tačno da vidite koliko prostora zauzimaju ćaskanja sa prijateljima.

Te brojke mogu otkriti ko vam je pravi prijatelj na WhatsApp-u. Ali pazite: možda otkrijete da ste nekome poslali na desetine hiljada tekstova i shvatili da imate veliku WhatsApp zavisnost.

Ako hoćete da provjerite brojač poruka, prvo otvorite aplikaciju i kliknite na karticu Settings. Zatim otvorite panel Data and Storage Usage, a kliknite na dugme Storage Usage.

Da biste vidjeli koliko tekstova ste poslali, kliknite na bilo koji od razgovora i dobićete pregled statističkih podataka.

(NN)

Pošaljite Facebook komentar