FOTO / Fešta u Međugorju: Osvajač US Opena Marin Čilić dočekan sa oduševljenjem

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Čilić se kroz Međugorje provezao u oldtimeru bez krova, mahajući okupljenom mnoštvu a zaustavio se ispred crkve svetoga Jakova.

Foto: Bljesak.info / AA

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić, koji je proteklog tjedna osvojio naslov pobjednika US Opena, u utorak poslijepodne stigao je u rodno Međugorje, gdje ga je s oduševljenjem dočekalo više stotina osoba.

Čilića su prvo na Graničnom prijelazu Bijača dočekali članovi Moto kluba Brotnjo, nakon čega su se svi zajedno uputili u Međugorje, gdje se večeras sprema velika fešta u čast osvajaču posljednjeg ovogodišnjeg Grand Slam turnira

Čilić se kroz Međugorje provezao u oldtimeru bez krova, mahajući okupljenom mnoštvu a zaustavio se ispred crkve svetoga Jakova, gdje su ga dočekali predsjedavajući Vijeća ministara BiH Vjekolsav Bevanda te fra Marinko Šakota, ali i brojni domaći i strani novinari.

Čilić se nakon dočeka uputio u crkvu na svetu misu na kojoj su prisustvovali brojni vjernici, ali i pripadnici političkog i javnog života Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Na misu je došla i predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar-Kitarović, koja je tijekom dana posjetila Čilićev obiteljski dom u Međugorju.

Prema protoklu, Čilić će se u 20 sati uputiti u Sportsko-rekreacijski centar Čorkov Dolac, gdje će se u 20 sati obratiti nazočnima, nakon čega slijedi koncert  na kojem će nastupiti brojne glazbene zvijezde iz Hercegovine i Hrvatske. Organizatori su pripremili i iznenađenje koje još uvijek kriju od javnosti.

(FENA)

Pošaljite Facebook komentar