Golman RK Vogošća PH Mirza Haseljić odlazi u Sloveniju

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Nakon završetka sezone 2017/2018. golman Rukometnog kluba Vogošća PH Mirza Haseljić odlazi u Sloveniju, gdje će sljedeću sezonu igrati za klub Koper.

Foto: 24sata.info

- Nakon tri i pol godine napuštam Rukometni klub Vogošću PH. Nažalost ove sezone nismo uspjeli osvojiti titulu, tako da sad želim poželjeti mojim saigračima koji tu ostaju i ljudima iz Uprave kluba da sljedeće sezone uspiju da ostvare sve ciljeve i osvoje titulu prvaka BiH - rekao je Haseljić opraštajući se s klubom iz Vogošće.

Zahvalio se ljudima iz rukovodstva i trenerima na ukazanom povjerenju i navijačima koji su podržali klub kako ove tako i proteklih sezona.

- Želim puno sreće i uspjeha klubu u narednim godinama, a igračima što manje povreda. Do sada sam bio igrač ovog kluba a od danas jedan od vjernih navijača. Hvala na svemu i uvijek ću se sjećati lijepih trenutaka provedenih u klubu, kojih je na našu sreću bilo mnogo - rekao je Haseljić.

Upravni odbor RK Vogošća PH na čelu s predsjednikom Fetahom Kadrićem, treneri i igrači Vogošće poželili su mu sreću i uspjeh u daljem radu i životu, saopćeno je iz tog kluba. 


(FENA)

Pošaljite Facebook komentar