Seid Zukić potpisao za Radnik

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Seid Zukić (1994.), novi je igrač bijeljinskog Radnika. Stameni centarfor koji plijeni svojom visinom (198) proteklu je sezonu nastupao za tuzlansku Slobodu, u Bijeljinu dolazi kao slobodan igrač.

Foto: Facebook

Zukić je potpisao dvogodišnji ugovor sa Radnikom. Tokom Karijere Seid Zukić igrao je za Vitez, Travnik, Orašje, Čapljinu, Turbinu i francuski Tours.

Tokom dana, u sklopu priprema za predstojeću sezonu Bijeljinici su odigrali i kontrolni meč sa Zvijezdom 09, a uspješniji je bio tim Mladena Žižovića koji je slavio 2:0. Golove su postigli Nedim Mekić i Dragan Živanović.

Zvijezda 09 – Radnik 0:2 (Mekić, Živanović)

Zvijezda 09: Manojlović, Janković, Lukas, Mehmedagić, Vojinović, Brkić, Augusto, Predragović, Blagojević, Živković, Stjepanović. Još su igrali: Tojčić, Mandić, Matić, Tomić, Lakić, Filipović, Malele.Trener: Boris Savić.

Radnik: Кozić, Radović, Bečelić, Simonović, Šubert, Mekić, Popara, Đurić, Bradonjić, Peco, Maksimović. Još su igrali: Hodžić, Šukilović, Merajić, Despotović, Nikić, Gogić, Sušić, Vasić, Delić, Motika, Zukić, Živanović. Trener: Mladen Žižović.


(SCsport)

Pošaljite Facebook komentar