'Mala odbojka' okupila 100 odbojkašica iz Hercegovine

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Odbojkaški klub "Delminium" u subotu je u dvorani Osnovne škole Ivana Mažuranića u Tomislavgradu organizirao odbojkaški turnir "Mala odbojka".

Foto: FENA - 24sata.info

Odbojka se igra na dva terena, a okupila je oko 100 odbojkašica iz Tomislavgrada ( tri ekipe), Ljubuškog  i Prozora - Rame ( po dvije ekipe) te iz Gruda koji  sudjeluju s jednom ekipom odbojkašica.

-Djevojcice su 2007. i 2008. godišta, a cilj nam je da svi igraju i na kraju će svi dobiti diplome, bez nagrada i pehara. Ne želimo ih previše razmaziti kad svaki put nešto osvoje. Učimo ih strpljenju, radnoj navici i disciplini sto nam je najveći prioritet - kazao je voditelj odbojkaškog kluba u Tomislavgradu i ujedno voditelj Univerzalne sportske škole profesora kineziologije Ante Jurčević.

Za ženski odbojkaški klub "Delminium", Jurčević je istaknuo da su osnovani 2016. godine  i broje oko 60 djevojcica uzrasta od 9 do 18. godina starosti.

Seniorska ekipa igra u prvoj Federalnoj ligi gdje se natječu već drugu sezonu. Najmlađi su klub i među vršnjakinjama su jedna od boljih ekipa u Hercegovini, dodao je Jurčević.

 

(FENA)

Pošaljite Facebook komentar