Judo klub 'Borsa' nastavlja s radom, prioritet obnova dvorane

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Judo kluba "Borsa", čije su prostorije izgorjele u subotnjem požaru, nastavit će s radom na drugim lokacijama, a primarni im je cilj, kako navode, obnova dvorane.

Foto: 24sata.info

S obzirom da dvorana nije bila osigurana, pokrenut će se akcije prikupljanja novca za obnovu objekta, izvijestili su u ponedjeljak iz "Borse".

"Klub Borsa koji je okupljao veliki broj djece i mladih, te bio jedan od najuspješnijih sportskih kolektiva Bosne i Hercegovine, trenutno se nalazi u izuzetno teškoj situaciji. Hoće li vatrena stihija koja je progutala najuslovniju dvoranu na ovim prostorima zaustaviti rad ovakvog kolektiva?", pitaju se u Borsi te podsjećaju kako su stotine djece, koja su prošla programe rada tog kluba, danas izgrađeni aktivni mladi ljudi.

Također ističu kako su reprezentaciju BiH uvijek činili ponajviše članovi tog mostarskog kluba, te su grad Mostar i Bosnu i Hercegovinu uspješno predstavljali na najznačajnijim judo natjecanjima.

Judo klub "Borsa" organizator je i najveće sportske manifestacije Bosne i Hercegovine koja okuplja preko 1000 natjecatelja iz više od 30 zemalja svijeta.

Napominju da je na dan nemilog događaja u subotu judo klub "Borsa" bio uspješan na prvenstvu države za seniore do 23 godine osvojivši 2. mjesto u ukupnom plasmanu tog državnog natjecanja.

(FENA)

Pošaljite Facebook komentar