Tyson Fury za 103 miliona dolara potpisao ugovor s ESPN-om

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Sljedećih pet borbi britanskog boksera Tysona Furyja ekskluzivno će biti prikazivane na platformama američkog ESPN-a, a potpisani ugovor vrijedan je 103 miliona američkih dolara, objavili su u ponedjeljak britanski mediji.

Arhiv / 24sata.info

Prema ugovoru Fury će morati boksati minimalno dvije borbe godišnje na tlu SAD-a, dok će prava za prikazivanje njegovih borbi u Ujedinjenom Kraljevstvu i dalje imati britanski BT Sport, prenosi Hina.
 
"Oduševljen sam. Podrška ESPN-a i BT Sporta, dvije najveće medijske platforme u svijetu sporta, znači da su sada vezani s najboljim teškašem u svijetu", izjavio je 30-godišnji Fury koji se nada da će mu ugovor s ESPN-om povećati izglede za uzvratni meč protiv aktualnog svjetskog prvaka po verziji WBC, Amerikancem Deontayom Wilderom, protiv kojeg je boksao 1. 12. prošle godine u Staples Centeru u Los Angelesu i izvukao neodlučen ishod.
 
S druge strane, Wilder ima ugovor s konkurentskom medijskom kućom Showtime pa u boksačkim krugovima prevladava mišljenje kako će Furyjeva veza s ESPN-om samo zakomplicirati dogovor za uzvrat.
 
"Moje je mišljenje da je ta borba sada izglednija nego ikad prije, jer iza nas stoje dvije najveće kuće", izjavio je Fury za BT Sport.
 
"Ja sam samo borac i mogu se boriti samo protiv onih koje dovedu pred mene. Želim najveće borbe, Joshua, Wilder i bilo koga drugoga ko se nađe na putu", zaključio je Fury.

 

(FENA)

Pošaljite Facebook komentar