U Mostaru veliko međunarodno natjecanje u body buildingu i fitnessu

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Veliko međunarodno natjecanje u body buildingu i fitnessu - Balkan Open Pro-Amateur 2018. bit će upriličeno u subotu, 9. lipnja, u Mostaru, a okupit će natjecatelje iz cijeloga svijeta.

Foto: FENA

Organizatori natjecanja su ogranak međunarodne NABBA i WFF federacije, Body building klub Mostar, Sportski savez Grada Mostara i Grad Mostar.
 
Tim povodom danas je u Mostaru upriličena konferencija za novinare tijekom koje se nazočnima obratio predsjednik NABBA WFF federacije u BiH Elvedin Škaljić koji je istaknuo kako je riječ o internacionalnom natjecanju kakvo do sada nije održano u Bosni i Hercegovini, a na kojemu će nastupiti najmanje 100 natjecatelja iz nekoliko zemalja svijeta, s tim da se samo iz Turske očekuje dolazak minimalno 50 natjecatelja.
 
Po njegovim riječima, ovo je prvi put u BiH da će na jednom ovakvom natjecanju u body buildingu i srodnim disciplinama, biti dodijeljeno šest Pro card licenci, što je, kao je istaknuo, motiv više - vrhunskim natjecateljima iz cijelog svijeta.
 
Po riječima zamjenice predsjednika bh. ogranka međunarodne body building i fitness federacije NABBA WFF Elme Škaljić, veliki spektakl počinje u subotu u 10 sati na Starom most, odakle ulicama grada kreće veliki defile natjecatelja prema Hrvatskom domu 'Herceg Stjepan Kosača', u čijoj će velikoj sali natjecanje započeti u 13 sati.
 
Istaknula je kao su za, svojevrsno zagrijavanje za natjecateljski dio programa, organizatori pripremili pravu poslasticu – nadmetanje u dizanju specijaliziranih trening lopti od 70 kg.  
 
U konkurenciji na Mostar Balkan Open Pro-Amateur natjecanju, bit će i body building, fitness, sport, bikini, te drugi modeli iz sličnih disciplina.
 
Škaljić je dodala kako će natjecanje u body buildingu i fitnessu biti održano u petnaestak kategorija.
 
- Nadamo se kako će ovo biti jedna velika manifestacija, manifestacija koja će se pamtiti, a natjecatelji koji će biti na pozornici pokazat će zbog čeka se trude i zbog čega se pripremaju godinama – kazao je predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara Hasan Šišić.

(FENA)

Pošaljite Facebook komentar