Za navijače Zmajeva 2.072 ulaznica u utakmici sa Austrijom

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Ulaznice za navijače BiH u gostujućem sektoru ”F”, za meč petog kola grupe ”C” UEFA Lige nacija ”B” prodavat će se po cijeni od 32 eura.

Ilustracija / 24sata.info

”U slučaju potrebe Nogometni/Fudbalski savez BiH ima mogućnost naručiti dodatni kontingent od 400 ulaznica za gostujući sektor, takođe, po cijeni od 32 eura. Svi zainteresovani pojedinci i organizovane grupe (udruženja navijača, agencije, firme i sl.) mogu aplicirati za ulaznice, najkasnije do 22. oktobra putem maila [email protected]”, saopšteno je iz N/FS BiH, dodavši:

”Svaki pojedinac može aplicirati za najviše pet ulaznica, uz dostavljanje fotokopije ličnog identifikacionog dokumenta (pasoša) i spiska navijača/putnika. Organizovana grupa može aplicirati za više od pet ulaznica, s tim što treba dostaviti fotokopiju identifikacionog dokumenta (pasoša) predstavnika grupe, te spisak svih navijača/putnika sa datumom rođenja, brojem pasoša i mjestom prebivališta, te informacijama o načinu putovanja i eventualnom smještaju u Austriji”.

U utakmici sa Austrijom Bosni i Hercegovini je dovoljan bod za zagarntovano prvo mjesto u grupi i plasman u elitnu UEFA Ligu nacija ”A”, te plasman u baraž za EURO 2020. Bosni i Hercegovini odgovara i poraz sa jednim golom razlije, ali uz postignuti gol, kako bi ostala na prvom mjestu bez obzira na rezultat meča Sjeverna Irska-Austrija u Belfastu 18. novembra.

(Anadolija)

Pošaljite Facebook komentar