FOTO / Spektakularan doček u Splitu: Hiljade ljudi na Rivi dočekalo reprezentativce Hrvatske

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

U Splitu je večeras organizovan spektakularan doček reprezentativcima Hrvatske, koji su se s Mundijala 2018. u Rusiji vratili sa srebrenom medaljom.

Foto: AA

Reprezentativci su uz policijsku pratnju sa aerodroma brodom stigli na Rivu gdje je organizovana velika bakljada, a okupljeni su u euforiji pjevali navijačke pjesme.

Hiljadama okupljenih građana kratko su se obratili Ivan Perišić, Ivan Strinić, Ante Rebić, Lovre Kalinić i Filip Bradarić.

"Vratit ćemo reprezentaciju u Split. Mi smo napravili svoje, sada vi krenite u promjene, mi ćemo vas podržati", rekao je Filip Bradarić, bivši igrač Hajduka i aktualni igrač Rijeke.

Lovre Kalinić je uzeo mikrofon i rekao da su sada u Hrvatskoj i šire svi presretni.

"Kad bih vam rekao koliko ste me usrećili, ne biste vjerovali. Hvala vam! Ipak je Split najluđi grad", rekao je Kalinić i izazvao ovacije.

"Hvala vam na ovih mjesec i pol dana podrške. Ovo samo Split može napraviti", rekao je Ivan Strinić.

Selektor Zlatko Dalić javio se okupljenima preko videozida i zahvalio na podršci, dok je puna Riva skandirala njegovo ime.

Istim putem obratio se i Ivan Rakitić: "Vi ste naša snaga. Budite veseli, neka gori sve. Živila Hrvatska i naš Split."

"Zagreb je Zagreb, Split je Split. Sanjao sam naslov prvaka s Hajdukom, uvijek ima vremena, želim se vratiti i osvojiti naslov", rekao je Ivan Perišić, a Riva mu je skandirala "Vrati se!".

Nakon što su pozdravili navijače i zahvalili im na velikoj podršci, igrači su se zaputili prema Imotskom, gdje je priređen doček za Antu Rebića.

Podsjetimo, reprezentativci Hrvatske, koji su osvojili srebro na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, u Zagreb su avionom sletjeli u ponedjeljak oko 15:30.

Potom je organizovan spektakularan doček reprezentacije na Trga bana Josipa Jelačića pred oko 200.000 navijača.


(AA)

Pošaljite Facebook komentar