VIDEO: Hrvatski reprezentativci euforično dočekani na Trgu bana Jelačića

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Neopisive scene vladaju na dočeku hrvatskih nogometaša koji su se vratili sa Svjetskog prvenstva nakon najvećeg uspjeha u historiji.

Foto: Screenshot

Na ulice Zagreba izašlo je više od 300 hiljada građana kako bi pozdravili doprvake svijeta, a u središtu Zagreba, na i oko Trga bana Jelačića reprezentaciju je dočekalo oko 250 hiljada ljudi.

Reprezentacija je iz Moskve poletjela oko 12 sati i u Zagreb je sletjela u 15:20. Autobusu s hrvatskim nogometnim reprezentativcima trebalo je više od tri i pol sata da prijeđe nešto manje od kilometara od zagrebačke zračne luke do Trga Republike Hrvatske, odnosno zgrade Hrvatskog narodnog kazališta. Tek oko 20 sati stigli su do Ilice, a 40 minuta kasnije konačno su stigli na glavni zagrebački trg, prenosi Index.Čitavom trasom oduševljeni navijači pozdravljali su svoje heroje koji su u proteklih mjesec dana ostvarili najveći uspjeh u povijesti hrvatskog sporta osvajanjem drugog mjesta na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, no najveća gužva je upravo u posljednjem kilometru koji je pred njima. Tisuće ljudi na trasi od aerodroma do Trga bana Jelačića pozdravljaju igrače i izbornika Dalića, a autobus je nekoliko puta zapeo u masi jer navijači ne puštaju kolonu da prođe.(24sata.info)

Pošaljite Facebook komentar