Haos u Beogradu: Zaraćene frakcije Grobara se bore oko prevlasti

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Prava filmska akcija viđena je na ulicama Beograda kada je policija zaustavila vozila u kojima su bili navijači Partizana.

Foto: Klix

Prema nezvaničnim informacijama, riječ je o grupi Grobara koji su krenuli na utakmicu Partizana, gdje su namjeravali da 'preuzmu primat na Južnoj tribini'.
 
Grobari su već nedjeljama interno pozivali sve da se 4. februara okupe u Pioniru, sa ciljem da dođu u što većem broju i preuzmu tribinu.
 
Na taj apel 'opozicije' reagovali su i Grobari koji su na Jugu i oni su počeli da pozivaju svoje da dođu u što većem broju.
 
Policija na nekoliko lokacija u gradu zaustavlja i legitimiše, Novi Beograd gdje ima najviše Grobara koji žele da preuzmu vlast, na Željezničkoj i autobuskoj stanici gdje dolaze navijači iz unutrašnjosti.
 
Čitav grad je pod opsadom policije! 
 
Dolaze pristalice crno-bijelih iz Kosovske Mitrovice, Niša, Kruševca, Kragujevca, Šapca, Vrbasa, Subotice, Novog Sada... iz nekoliko gradova u Republike Srpske... Prema nezvaničnim informacijama, veliki broj Grobara iz unutrašnjosti je vraćen!
 
POZIV GROBARIMA
 
Putem društvenih mreža Grobari su pozvani da prisustvuju meču Partizana i Mege, kako bi 'preuzeli vlast na tribini'.
 
"Sutra je nedelja 04.02.2018
Obućićemo ceno-beli dres, poneti crno-beli šal.
U 17č. ćemo doći na velikom parkingu ispred Hale Pionir kod ulaza B.
Tu ćemo se posle dužeg vremena malo družiti, davaćemo instrukcije oko kupovine karata, zagrmećemo kao nekada i ući u halu.
Onemogućeni smo u nameri da korteom dođemo do hale iz poznatih razloga koje nije vredno pominjati ovde.
Sutra je osnovni cilj da u što većem broju dođemo i da pokažemo svima da je Grobarstvo itekako živo i da će se ono vratiti tamo gde mu je mesto!
Partizanovci, vi koji sutra dođete i stanete rame uz rame sa svojom braćom, budite ponosni na svoju odluku jer od nas samih zavisi budućnost grobarske organizacije i grobarstva u celini!
Iza nas su teške i izgubljene godine koje su prošle u međusobnim sukobima. To su iskoristili ljudi koji nemaju dodirnih tačaka sa grobarstvom i Partizanom. Pokažimo svima da je naša tradicija, naše postojanje i istorija jača od tih tuđina i zarad budućnosti ujedinimo se za slobodan jug!
JUG USTAĆE!

 

(24sata.info / Klix)
 
 

Pošaljite Facebook komentar