Navijači Partizana tvrde da su Hrvate skinuli gole i prebili, objavili i njihove lične karte

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Ta priča da su zapaljene je laž i služila je samo kao paravan za napad i dalje kriminalne i političke igre. Ovo su Hrvati koji su plaćeni da dođu da napadnu Jug i Grobare - stoji u saopštenju.

Foto: 24sata.info

Grobari ne žele da se šire dezinformacije.

Nedugo pošto se Partizan preko svog zvaničnog TV kanala javno oglasio o tuči na južnoj tribini, tokom 156. vječitog derbija, svoj ''glas'' pustili su i navijači crno-bijelih.

Oni su željeli da pojasne šta se dogodilo i putem jedne od zvaničnih Fejsbuk stranica izdali su saopštenje.

- Da se dalje ne bi širile dezinformacije Južna Tribina sada se oglašava. Jučer je u toku derbija napadnut Jug (ne samo Alkatraz nego i ostale grupe) od strane domaćih izdajnika i hrvatskih plaćenika. Priče kako je Jug napadnut zbog paljenja zastava Jang bojs i Vandal bojs su netačne, zastave su stajale gde i ostale i nisu zapaljene.

- Ta priča da su zapaljene je laž i služila je samo kao paravan za napad i dalje kriminalne i političke igre. Ovo su Hrvati koji su plaćeni da dođu da napadnu Jug i Grobare - stoji u saopštenju.

Podsjetimo, Grobari su pomenute huligane poskidali skoro do gole kože. Prethodno su ih prebili i pokupili im satove, novčanike i dokumenta.


(24sata.info)

Pošaljite Facebook komentar