REAKCIJA: Ubijali su Velež i još uvijek ga ubijaju, ali svaki put izlazimo jači!

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Hoćemo i želimo da snosimo dio troškova u nabavci novih veš mašina i sušilice. Mi imamo naš klub, naš Velež, drugi nam ne trebaju. MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!

RED ARMY / 24sata.info

Nakon jučerašnjeg izbijanja požara u prostorijama FK Velež zajedničkim saopštenjem za javnost oglasili su se Facebook grupa RED ARMY OLD CREW i UGMR (Udruženje građana Mostarski Rođeni).

Njihovo saopštenje povodom podmetnutog požara u prostorijama FK Velež Mostar prenosimo u cijelini.
 
''Ubijali su nas i još uvijek ubijaju. Pljuvali su po nama i još uvijek pljuju. Podapinju. Protjerani sa svog ognjišta, opljačkani svi trofeji, uništeni, ubijani i navijači i igrači ipak ne zaboravimo da smo se i tada, a i uvijek baš uvijek podizali još jači, još ponosniji, još dostojanstveniji. Jučer smo ponovo napadnuti, naravno po mraku, kako su oni i naučili. Smetamo im još uvijek , dobro im smetamo. Mi navijači sa bilo koje Veležove tribine ovoga svijeta pružamo punu podršku našem Klubu, od prvog do zadnjeg čovjeka.
Mi članovi Facebook grupe RED ARMY OLD CREW hoćemo i želimo da pomognemo u saniranju štete nastale u jučerašnjem podmetnutom požaru.
Hoćemo i želimo da snosimo dio troškova u nabavci novih veš mašina i sušilice.
Mi imamo naš klub, naš Velež, drugi nam ne trebaju.
 
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
 
N. B.
 
(24sata.info)Pošaljite Facebook komentar